Zichtbaar Onder De Aandacht… zorgt voor een herkenbaar imago en een positieve beweging in je klantenstroom.

Je hebt een huisstijl en een website van waaruit je communiceert en je producten en diensten aanbiedt. Hoe zorg je er nu voor, dat mensen naar je bedrijf kijken. Hoe trek je de aandacht? Hoe bouw je vertrouwen op, zodat mensen tot actie overgaan en klanten worden?
Hoe doe je dat…?

Om zichtbaar onder de aandacht te komen moet je aan slag. Maar waar haal je inspiratie vandaan? Hoe krijg je het voor elkaar je niet mee te laten slepen door de waan van de dag? Hoe raak je je schroom om zichtbaar te worden en je angst voor wat anderen ervan zeggen kwijt?

ZODA helpt je om in actie te komen op een manier die past bij jou en bij je bedrijf. Je gaat zelf aan de slag, want jij bent je bedrijf. Jij weet waarom je doet wat je doet. Jij bent de expert in je vak. Jij kent je klanten.

Ik help je bij het tot actie overgaan, zodat je gaat DOEN. Ik deel mijn kennis, mijn ervaring en al mijn inspiratie met jou. Ik beantwoord al je vragen. Ik help je stap voor stap op weg naar meer zichtbaarheid en aandacht. Met ondersteuning op maat! Want ik gun het je van harte om op je eigen unieke manier zichtbaar onder de aandacht te komen. Dat is namelijk de enige manier om continuïteit op te bouwen.

Miranda heeft me laten ontdekken hoe ik zichtbaar kan worden op mijn manier. Op een manier die bij mij past en die leuk is. Want je kunt jezelf alleen als uniek merk presenteren, wanneer dat echt vanuit jezelf komt en geen trucje is. Daarom ging ze met me terug naar de basis van mijn onderneming. Dit deed ze op een respectvolle manier, waarbij ze wel heel duidelijk aangaf wanneer ik vaag werd of om de hete brei heen aan het draaien was.
Fenneke Janssens Councellor


Uit het Zicht - ZODAZODA bestaat uit vier 1 op 1 gesprekken van ± 1 uur verspreid over max. 3 maanden. In het eerste gesprek stemmen we af welke ondersteuning jij nodig hebt, wat we gaan doen en welke stappen we gaan nemen. We plannen ook de volgende gesprekken in. Na elk gesprek volgt er een periode om zelf aan de slag te gaan, om te gaan DOEN. Ik ben dan via mail beschikbaar om al je vragen te beantwoorden.

De investering voor de 4 live-sessies (via Skype/telefoon) inclusief optimale ondersteuning via mail voor een periode van 3 maanden bedraagt € 550,–

Wat ZODA je oplevert:

  • Zichtbaarheid en aandacht voor jouw bedrijf
  • Zichtbaar onder de aandacht op je eigen unieke manier
  • Zichtbaar onder de aandacht bij de juiste mensen
  • Zichtbaar onder de aandacht online en/of offline
  • Zichtbaar onder de aandacht ondanks de waan van de dag
  • Heel veel inspiratie en weten waar je inspiratie vandaan haalt
  • 3 maanden lang antwoord op al je vragen
  • Een stok achter de deur om in actie te komen, gewoon te DOEN!

Wil jij aan de slag met Zichtbaarheid en Aandacht voor jouw bedrijf? Laat dan je naam en emailadres achter. Ik stuur je dan wat datavoorstellen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek per telefoon of skype van ± 30 min.

Je naam (verplicht)

Je mailadres (verplicht)