Zichtbaar onder de aandacht

Zichtbaar onder de Aandacht
met het BrandtoSucces ZODA-traject.

VOOR ONDERNEMERS DIE ÉCHTE AANDACHT WILLEN!

3 maanden intensieve begeleiding om jouw bedrijf zichtbaar onder de aandacht te brengen op een manier die bij je past.

Een huisstijl en website is niet genoeg

Je hebt een huisstijl en een website van waaruit je communiceert en je producten en diensten aanbiedt. Hoe zorg je er nu voor, dat mensen naar je bedrijf kijken. Hoe trek je de aandacht? Hoe bouw je vertrouwen op, zodat mensen tot actie overgaan en klanten worden? Hoe doe je dat…?

Om zichtbaar onder de aandacht te komen moet je aan slag. Maar waar haal je inspiratie vandaan? Hoe krijg je het voor elkaar je niet mee te laten slepen door de waan van de dag? Hoe raak je je schroom om zichtbaar te worden en je angst voor wat anderen ervan zeggen kwijt?

ZODA helpt je om in actie te komen op een manier die past bij jou en bij je bedrijf. Je gaat zelf aan de slag, want jij bent je bedrijf. Jij weet waarom je doet wat je doet. Jij bent de expert in je vak. Jij kent je klanten.

Ik help je bij het tot actie overgaan, zodat je gaat DOEN. Ik deel mijn kennis, mijn ervaring en al mijn inspiratie met jou. Ik beantwoord al je vragen. Ik help je stap voor stap op weg naar meer zichtbaarheid en aandacht. Met ondersteuning op maat!

Op je eigen unieke wijze
zichtbaar onder de aandacht

In mijn zoektocht naar continuïteit en meer invloed op het succes van mijn eigen bedrijf heb ik veel geprobeerd. Ik heb vaak dingen gedaan omdat ik dacht dat het zo hoorde. Of omdat anderen er ook succes mee boekten. Meestal met tegenvallend resultaat.

Ik ging me steeds meer verdiepen in ondernemers die mij inspireren. De eigenheid, een ‘f*ck I’ll do it my way’ mentaliteit, is wat mij daarin het meest aantrekt. Voor mij was dat geen kwestie van gewoon doen. Ik moest daarvoor echt terug naar de essentie. Een ontdekkingstocht naar het kloppende hart van mijn bedrijf. Concreet maken waar ik voor sta en wat ik wil uitdragen.

Ik ben op zoek gegaan naar een houvast, zodat ik me niet kon laten afleiden. Een basis van waaruit ik werk, de Branding van mijn bedrijf. Dat helpt me om op een herkenbare manier mijn boodschap uit te dragen. Ik weet welke acties ik in gang moet zetten en voor wie. Dat bepaalt hoe ik zichtbaar ben en onder de aandacht blijf. Het voelt zoveel beter dan doen wat anderen doen. En het zorgt voor continuïteit in mijn bedrijf. Dat gun ik elke ondernemer!

Miranda

Meer invloed op het succes van je bedrijf

Fenna Janssens - VincaMiranda heeft me laten ontdekken hoe ik zichtbaar kan worden op mijn manier. Op een manier die bij mij past en die leuk is. Want je kunt jezelf alleen als uniek merk presenteren, wanneer dat echt vanuit jezelf komt en geen trucje is. Daarom ging ze met me terug naar de basis van mijn onderneming. Dit deed ze op een respectvolle manier, waarbij ze wel heel duidelijk aangaf wanneer ik vaag werd of om de hete brei heen aan het draaien was.
Fenneke Janssens Councellor

ZODA bestaat uit vier 1 op 1 gesprekken van ± 1 uur verspreid over max. 3 maanden. In het eerste gesprek stemmen we af welke ondersteuning jij nodig hebt, wat we gaan doen en welke stappen we gaan nemen. We plannen ook de volgende gesprekken in. Na elk gesprek volgt er een periode om zelf aan de slag te gaan, om te gaan DOEN. Ik ben dan via mail beschikbaar om al je vragen te beantwoorden.

De investering voor de 4 live-sessies inclusief ondersteuning via mail voor een periode van 3 maanden bedraagt € 697,–

Wat ZODA je oplevert:

  • Volle aandacht voor jouw bedrijf
  • Zichtbaar op je eigen unieke manier
  • Onder de aandacht bij de juiste mensen, jouw doelgroep
  • Online en/of offline zichtbaar
  • Een zichtbaarheidsplan waarmee je de waan van de dag doorbreekt
  • Heel veel inspiratie en je leert ook waar jij je inspiratie vandaan haalt
  • 3 maanden lang antwoord op al je vragen
  • Een stok achter de deur om in actie te komen, gewoon te DOEN!

Wil jij aan de slag met Zichtbaarheid en Aandacht voor jouw bedrijf? Plan dan een strategiegesprek in. Dit gesprek is geheel vrijblijvend. We kijken waar je staat en wat jij nodig hebt om succesvol zichtbaar te worden en te blijven. Als ik je verder kan helpen zal ik je voorstellen hoe we dit traject op maat voor jou gaan insteken.

AFSPRAAK INPLANNEN