Bouw je eigen

BrandToSucces website online

In 6 weken bouw je stap voor stap je eigen professionele website online. Inhoudelijk sterk en aan de buitenkant herkenbaar en aantrekkelijk. Super waardevol voor je klanten!

Omdat je wilt laten zien wie je bent en wat je te bieden hebt.
Op een leuke en onderscheidende manier.

Je wilt opvallen met je website.
Met een aantrekkelijke en professionele uitstraling.

EN… wat zou het gaaf zijn als je er ook nieuwe klanten mee aantrekt.

Maar hoe?

Je wilt graag een professionele website. En je wilt ‘m graag zelf maken

Je wilt jouw website naar eigen smaak en stijl inrichten.

Dat heeft zo z’n voordelen.
Je weet gelijk hoe een website werkt en hoe je aanpassingen doorvoert. Daar heb je anderen niet langer voor nodig. Dat maakt je onafhankelijk en zorgt ervoor dat je snel kunt schakelen.

Maar …

 • Hoe deel je een overzichtelijke webpagina in?
 • Hoe maak je een pagina aantrekkelijk?
 • Wat vertel je wel en wat niet?
 • Wat doe je met beeldmateriaal?
 • Hoe werkt een website technisch?

Zelf je website maken geeft vrijheid

Jij bent je bedrijf.
Je weet wat je wilt en wie je wilt bereiken.
Door het zelf te doen, maak je je website eigen en authentiek.

En als je eenmaal begrijpt hoe je op een website communiceert, kun je de website snel en eenvoudig aanpassen zonder hulp van anderen.

Dat zorgt ervoor dat je snel kunt schakelen.
Dat maakt je flexibel.

Dat geeft je vrijheid!

BrandToSucces website online programma

Het ‘BrandToSucces Website Online’ programma is gemaakt voor jou!

Ik help je stap voor stap met het bouwen van je eigen website. En als ik zeg stap voor stap, dan bedoel ik ook stap voor stap.

We bouwen samen aan de inhoud, indeling en de opbouw van je website. Ik help je met het schrijven en het opmaken van de pagina’s. En als het nodig is ondersteun ik je ook met de techniek; domeinnaam, hosting en WordPress omgeving inclusief thema.

Voordat je het weet staat je website online. Professioneel vormgegeven, met een helder verhaal, een duidelijk boodschap en super aantrekkelijk voor jouw publiek.

BrandToSucces website online programma

In het BrandToSucces Website Online programma volg je een stappenplan, waarmee je in 6 weken je eigen professionele en super aantrekkelijke website bouwt. Zo voorkom je veelgemaakt fouten, eindeloos pielen aan inhoud en opmaak en uitvinden hoe het technisch allemaal werkt. Door stap voor stap het proces te volgen en de opdrachten uit te voeren bespaar je veel tijd en energie.

Na afloop weet je precies wat je wel en niet zegt en laat zien in je website. Hoe je pagina’s indeelt en opbouwt. Hoe je teksten schrijft waarmee je het vertrouwen wint van je bezoekers. Hoe je zorgt dat ze overgaan tot actie. Hoe je aanpassingen doorvoert. En hoe je website zichtbaar wordt en aandacht krijgt.

WAT ZEGGEN ANDEREN

Miranda maakt het laagdrempelig, beantwoord je vragen en zorgt dat je alles in kleine stapjes kan doen. Haar manier van uitleggen, haar rust en kunde maakt dat ik deze training aan iedereen kan aanbevelen die een goede website wil, die resoneert met wat je kan bieden!

De training omvat een compleet pakket, waarbij aan alles gedacht is om een hele website te bouwen. Je gaat er uiteindelijk je eigen website mee bouwen wat me erg aanspreekt om het helemaal eigen te maken.

Dit is wat je krijgt!

 • 6 Modules, één module per week. Dat geeft overzicht en helpt je alle stappen te nemen in de juiste volgorde.
 • Elke week opdrachten om vanuit de kern van jouw bedrijf aan je website te werken. Hierdoor krijg je focus, waardoor je website super duidelijk wordt.
 • Werkbladen om je opdrachten uit te voeren. Alle waardevolle input voor je website verzamelt in 1 document.
 • Voorbeeldpagina’s van de 6 belangrijkste pagina’s in je website. Home, Aanbod, Productpagina, Over ons, Inspiratie en Contact
 • Persoonlijke begeleiding. 1 Keer in de week gaan we live via zoom. Ik behandel daar al je vragen en die van alle andere deelnemers. Super inspirerend!
 • Besloten facebook groep. Een veilige omgeving waarin je contact maakt met de andere deelnemers voor inspiratie en feedback.
 • Gratis deelname aan de online Masterclass; Zichtbaar Onder De Aandacht (ZODA). We vieren behaalde successen en ik help je op weg met de volgende stap. Zichtbaarheid en aandacht! Want als de website klaaar is begint het pas! 🙂
 • Technische ondersteuning op basis van WordPress en het thema Enfold.*
 • Bonus 1: BrandToSucces Kick-start. Om je eigen branding strategie te formuleren, t.w.v. 397,- .
 • Bonus 2: Basis cursus zoekmachineoptimalisatie. Hoe je zelf invloed uitoefent op de vindbaarheid van je website.

* Nog geen online omgeving waarin je jouw website kunt bouwen? Geen probleem. Wij helpen je met domeinnaam, hosting en WordPress omgeving met thema.

Jouw investering € 597,–

Ex. btw

Door op deze button te klikken kom je in de bestel omgeving. Na de afronding ontvang je een bevestiging van je aankoop.

Je ontvangt dan direct de link naar de omgeving van het BrandToSucces Website Online programma, inclusief bonusmateriaal. Dan kun je gelijk beginnen!

De training heeft me enorm geholpen in mijn denkproces voor wat betreft mijn doelgroep en aanbod en is daarnaast ook lekker praktisch toepasbaar. Hierdoor kun je wanneer je er zelf helemaal voor gaat, tijd vrij maakt en de opdrachten trouw uitvoert, echt in 6 weken tijd je website hebben staan.

Bloeien

Door het BTS website online programma kreeg ik inspiratie en handige tips en tools aangereikt waardoor ik nu precies weet wat mijn website nodig heeft en waar mijn ideale klant blij van wordt. Ik gun jou dit ook. Eenmalig een diepte investering doen en dan heb je gegarandeerd een resultaat waar jij blij van wordt (en niet meer over hoeft te twijfelen). Miranda is een down to earth enthousiaste dame met hart voor haar vak.

Meest gestelde vragen:

Waarom zou ik dit programma kopen, als ik het uiteindelijk toch allemaal zelf moet doen?

Je website maken is één ding. Maar een professionele website bouwen waarmee je klanten aantrekt is iets heel anders. We gaan veel verder. Ik help je met de branding van je bedrijf door middel van je website. Zodat op een authentieke eigen manier de meerwaarde van jouw bedrijf zichtbaar wordt in je website. Zodat je het publiek aantrekt wat bij jouw past. Door dit samen te doen ontdek je hoe anderen naar jouw bedrijf kijken. Waar jouw blinde vlek zit. En wat je het beste kunt doen om jouw boodschap zo helder en effectief mogelijk over te brengen.

Ik ben een digibeet, kan ik dit wel?

Jazeker! Techniek is maar een klein onderdeel van het hele BTS Website Online programma. Er zijn korte instructievideo’s beschikbaar om je te helpen met het technische gedeelte. We kunnen zelfs de WordPress omgeving met thema en voorbeeldpagina’s voor je installeren voor een eenmalig bedrag van € 150,-. Daarmee krijg je ook toegang tot de helpdesk van Webtail die voor de technische ondersteuning zorgt.

Ik heb geen tijd, moet ik dan wel aan dit programma beginnen?

Dit programma is er op gericht om zo efficiënt mogelijk je eigen website te bouwen. Hoeveel tijd je reserveert is aan jou. Wil je binnen 6 weken je eigen website opzetten, dan is het verstandig om in de eerste 4 weken 2 à 3 uur per week vrij te plannen. De laatste 2 weken is het verstandig om minimaal een dag vrij te plannen.

Wat gebeurt er als het me niet lukt om mijn website binnen 6 weken af te krijgen?

Geen probleem. Je behoudt ten allen tijden de toegang tot het programma. En je blijft zo lang als je wilt op de mailinglijst staan om je in te schrijven voor de live coaching.

Ik heb nog geen domeinnaam en hosting geregeld?

In de eerste module bieden we je de mogelijkheid om domeinnaam en hosting te regelen inclusief het installeren van WordPress met thema Enfold voor € 165,- (hosting is dan het eerste jaar gratis)

Twijfel je of dit programma iets is voor jou?

Maak een afspraak voor een gratis strategiegesprek. Dan kijken we samen of dit programma de juiste stap is voor jou.