Let's get visible!

Succesvol zichtbaar worden

is makkelijker

dan je denkt!

Echt waar!

Je wordt pas echt succesvol zichtbaar als je onderscheidend bent!

Niet door de goedkoopste te zijn.
Niet door het meest aanwezig te zijn in de media.
Niet met het mooiste logo of de mooiste website.

Door te laten zien dat jij anders bent!
Door te laten ervaren dat je goed bent in wat je doet en waarom!

Je wilt …

laten zien wat je waard bent.
van betekenis zijn voor jouw klanten.
een continue stroom aan mooie opdrachten.
een succesvol bedrijf opbouwen!

Je bent goed in wat je doet. Het ontbreekt je niet aan ambitie.
Maar je bedrijf in de spotlight zetten is niet echt jouw ding.

Herken je dit?

Je hebt een hekel aan verkopen. Je zou willen dat het niet nodig was. Maar je hebt geen idee hoe je dan aan mooie opdrachten komt.

Je bent al een paar jaar ondernemer. Dat ging best goed. Maar nu heb je het gevoel dat je stil staat. Er komen nauwelijks nog leuke opdrachten binnen. De flow is er uit.

Je weet dat je meer kunt. Maar je hebt geen idee hoe je dat kunt laten zien. Dat frustreert je!

Je hebt van alles geprobeerd om zichtbaar te worden. Je hebt inspiratie genoeg. Je hebt veel webinars en andere programma’s gevolgd. Maar dat heeft helaas weinig opgeleverd.

Je vindt het spannend om je zichtbaar te maken. Je wikt en weegt en komt niet in actie. Daar baal je van.

Je hebt de perfecte oplossing voor klanten. Je kunt jouw klanten heel goed helpen. Maar je hebt geen idee hoe je ze daarvan kunt overtuigen.

Een website en af en toe wat van je laten horen, werkt niet!

Je onderscheiden.
Laten zien wat jou bijzonder maakt.
Laten ervaren dat je anders bent.

Dat werkt!

Dan val je op in het mediageweld waar iedereen elke dag mee te maken heeft.

Dat is branding!

Branding is GEEN marketingstrategie NIET je huisstijl NIET je website.

Branding is de totaalbeleving van je bedrijf
Wie je bent, wat je doet, wat je zegt en laat zien!

Daarmee maak je het verschil.

Branding zorgt voor …

Richting

Herkenning

Aantrekkingskracht

Verbinding

Vertrouwen

Impact

Wat gaan we doen?

Aan de buitenkant laten zien wie je aan de binnenkant bent!

Dat klinkt heel eenvoudig. Maar je kijkt met een gekleurde bril naar jezelf en je bedrijf. Dat maakt het lastig. Daarom doorlopen we een aantal stappen. Branding is verdeeld in 3 cirkels. Elke cirkel kent een aantal onderdelen. Alle onderdelen zijn belangrijk. Ze versterken elkaar! Samen zorgen ze voor het beste resultaat.

Branding kern

Het fundament van jouw bedrijf

‘No one tells a story the way you do.’ Jouw bedrijf is uniek. Dat is een ding wat zeker is! Maar wat jou uniek maakt gaan we ontdekken. Waarom doe je wat je doet? Waar ben je goed in? Wie kun je het beste helpen? Wat is het mooiste resultaat dat je kunt leveren? Hoe duidelijker de kern van jouw bedrijf. Hoe overtuigender jouw boodschap. Hierdoor ontstaat er niet alleen vertrouwen bij je publiek. Je krijgt zelf ook vertrouwen om je boodschap met meer gemak uit te dragen.

Branding identiteit

Huisstijl en website

‘What you see is what you get’. Deze tweede stap is helemaal gericht op de beleving rondom jouw bedrijf. Wat wil je overbrengen? Wat laat je zien? Welk gevoel laat je achter? Van logo-ontwerp tot kleuren en vormen. Van lettertypes en beeldmateriaal tot jouw eigen verhaal. Een eigen identiteit. Een complete huisstijl in woord & beeld. Natuurlijk hoort daar ook een website bij. Aantrekkelijk en herkenbaar. Jouw aanbod pakkend gepresenteerd. En we leggen alles vast in het branding-handboek. Dat helpt je om ook na dit traject op dezelfde herkenbare manier te communiceren.

Branding interactie

Marketingstrategie en zichtbaarheidplan

‘This is where the magic happens’. Jouw bedrijf komt tot leven! In deze laatste stap werken we jouw ideale marketingstrategie uit. Gericht op dat wat jouw publiek nodig heeft. We maken een zichtbaarheidsplan om vertrouwen op te bouwen en om jouw aanbod onder de aandacht te brengen. Allemaal om het je zo eenvoudig mogelijk te maken een continue klantenstroom op te bouwen. Natuurlijk houden we rekening met wat het beste past bij jou en je bedrijf. Het moet wel leuk blijven!

Wat ik heel top vind is dat ze echt met mij en mijn bedrijf meedenkt.

Voordat ik Miranda benaderde wist ik dat ik meer structureel onder de aandacht moest komen met mijn bedrijf. En ook op een eenduidige en heldere manier. Met mijn oude logo zonder echte huisstijl lukte me dat niet. En ik wist ook niet zo goed hoe ik dat dan moest aanpakken. Miranda heeft me geholpen om weer echt terug naar de kern, naar de basis van mijn bedrijf te gaan. Dit vond ik lastig. Maar het was echt nodig om daarna de stappen te zetten naar heldere en eenduidige communicatie. Miranda heeft een prachtige nieuwe huisstijl voor me gemaakt waar ik erg blij mee ben. Ze verdiept zich in wat ik met mijn bedrijf wil uitstralen en in wat mijn klanten aanspreekt. Dit combineert ze met haar marketing en communicatiekennis en haar creativiteit. Nou wat wil een mens nog meer? Ik ben een zeer tevreden en blije klant! 

Miranda Kruse Branding specialist en ontwerper

Hoi, ik ben Miranda,

Branding specialist en ontwerper

Ik help gedreven ondernemers zoals jij met het bouwen van een aantrekkelijk merk. Zodat je zichtbaar wordt. Continu super leuke klanten aantrekt. En de aandacht en het succes krijgt dat je verdient.

Ik hoor vaak dat ik toegankelijk ben. Ik kan goed luisteren. Dat zorgt ervoor dat ik snel verbinding maak met jou, je bedrijf en de klanten met wie je het liefste werkt. Ik zie snel waar de meerwaarde zit. Dat wat jouw bedrijf uniek maakt.

Na mijn opleiding Grafisch ontwerp aan de kunstacademie heb ik 2 jaar de wereld rond gereisd. Ik heb genoten van al die verschillende mensen die ik heb leren kennen. Ik houd van die diversiteit en eigenheid. In mijn werk blijft het een grote uitdaging om die eigenheid zichtbaar te maken. Dan zijn we op ons mooist en leveren we de meeste impact.

Daarom werk ik altijd van binnen en naar buiten. Vanuit het kloppende hart van een bedrijf. Dat zorgt voor een kristalheldere vertaling naar branding. Door alle onderdelen binnen de branding als een geheel te zien en met elkaar te verbinden, ben ik in staat jouw een totaalpakket aan te bieden.

In mijn 18 jaar als ondernemer heb ik veel geleerd. Met vallen en opstaan heb ik mijn bedrijf opgebouwd. Ik heb hoogtepunten en dieptepunten gekend. Door constant bezig te zijn met het ontwikkelen van mezelf, mijn klanten en mijn aanbod heb ik een bloeiend bedrijf opgebouwd. Ik weet wat er nodig is voor die continue klantenstroom. En wat er nodig is om de waardering te krijgen die je verdient.

Ik werk nog steeds met veel enthousiasme aan mijn eigen bedrijf. Met hetzelfde enthousiasme help ik jou bouwen aan een krachtige brandingstrategie met bijpassende beleving voor jouw bedrijf.

Door kritische vragen te stellen heeft ze de waarde van ons bedrijf op een rij weten te zetten en gezorgd dat er logica in kwam.

De feedback die we kregen zorgt ervoor dat we de stijl ook vast kunnen houden. Miranda is een mooie brainstormer. Ze is toegankelijk maar durft ook te zeggen waar het op staat. Een manier die ik heel prettig vind.