“Zichtbaar zijn is eng!” benadrukte Fenna nog eens toen ik haar belde om te vragen hoe het ging. ‘Maar hoe meer ik ga staan, hoe meer er naar me toe komt.

Ik leerde Fenna kennen toen ze haar eigen bedrijf al had gestart. Ze had jaren als accountmanager bij een bank gewerkt. Via haar werk was ze dikwijls in aanraking gekomen met ondernemers. En elke keer als ze voor haar werk bij een zorgboerderij kwam, klopte haar hart sneller.

Zo is ze op het idee gekomen haar liefde voor de natuur te combineren met mensen begeleiden. Ze heeft zich laten omscholen: ze heeft een opleiding tot hovenier en een counseloropleiding gevolgd. Ze vond een plek waar ze een tuin kon aanleggen. En zo is haar avontuur als ondernemer begonnen.

Maar met dat eigen bedrijf ging het niet van een leien dakje. Ook al had ze stoere stappen gezet door zich om te scholen en voor zichzelf te beginnen. Ze vond het lastig om klanten te vinden. Ze had geen idee wat ze daaraan zou kunnen doen en hoe ze dat probleem zou kunnen aanpakken. Ze had een website, zat op Facebook en schreef af en toe een blog.

Fenna vroeg mij haar te helpen. Een van de eerste dingen die ter sprake kwamen, was haar angst voor zichtbaarheid. Ze was bang voor negatieve reacties. Haar werk had volgens haar een geitenwollen sokken imago! ‘Hoe kun je daarmee een succesvol bedrijf runnen?’ vroeg ze zich af.

We gingen aan de slag. Zoals ik altijd doe, begonnen we met het zoeken naar de basis, de kern van haar bedrijf. Ik stelde haar kritische vragen. Liet haar inzien, dat ze zelf het geitenwollen sokken imago creëerde. We stelden vast wat ze het liefst wilde doen om meer van zichzelf en van haar bedrijf te laten zien. En ik drong aan op actie. Maar dan wel stap voor stap en in haar eigen tempo.

Fenna heeft haar website aangepast. Ze is veel actiever aan het bloggen en is actief op sociale media. Nu laat ze iedereen meegenieten van het wondere leven in haar tuin. Ze vertaalt dit naar het leven van jou en mij. Heel herkenbaar! Ze bedenkt mooie acties en geweldige programma’s. Een tijdje geleden ontving ik zelfs haar eerste vlog! Of ik even wilde meekijken.

BloeienHaar zorgzaamheid en haar liefde voor mensen en de natuur voel je nu op je af komen via al haar activiteiten. Echt geweldig om te zien dat ze zich op haar eigen unieke manier zichtbaar maakt. En dat ze steeds krachtiger in haar bedrijf staat! Om in tuintermen te blijven 🙂 Dat werpt z’n vruchten af. Fenna heeft nu een bloeiende praktijk.

“Jij hebt me het vertrouwen gegeven om zichtbaar te worden,” zei ze toen ik haar aan de telefoon had. Ik heb haar inderdaad een duw gegeven. We hebben samen de basis van haar bedrijf blootgelegd. Maar uiteindelijk doet ze het allemaal zelf! Echt geweldig om te zien!

Wil jij beter zichtbaar worden, maar heb je geen idee hoe je dat moet aanpakken? Wil jij ook die duw in je rug? 

Meld je dan aan voor de Brand To Succes Kick-Start! Een programma waarmee je je persoonlijke stevige basis ontdekt. Die basis heb je echt nodig om herkenbaar en vol vertrouwen zichtbaar te worden.

Dit gaan we doen:

  • Je gaat op zoek naar de kern, de essentie van jouw bedrijf.
  • Je ontdekt wat jouw uniek maakt t.o.v. anderen.
  • Je ontdekt hoe jij de mensen kunt bereiken voor wie je het liefst werkt.
  • Je ontdekt hoe je steeds op een herkenbare manier onder de aandacht komt.
  • Je komt in actie en gaat echt zichtbaar worden.

[button url=”https://www.krusebc.nl/brandtosucces-kickstart/” text=”Meld je aan! ›” size=”” type=”primary” icon=”” external=”1″]

Op je zichtbaarheid

Handtekening Miranda

 

Denk je dat andere mensen uit je netwerk dit artikel ook interessant vinden deel het dan gerust. Je kunt gebruik maken van onderstaande buttons.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *