Niets is frustrerender dan dat anderen jou niet begrijpen. Dat anderen niet zien, dat je zoveel te bieden hebt. Ze blijven weg. Terwijl jij zo je best doet om over te brengen welke waarde jij te bieden hebt met jouw bedrijf

Het is ook heel frustrerend, als er geen continuïteit is in je business en dus geen flow. Dat je er heel hard aan moet trekken. En dat je meer bezig bent met klanten binnenhalen dan met dat waar je je werkelijk graag mee bezig houdt: met je inhoudelijke werk.

Het is ook heel vervelend, als je weet dat je veel te bieden hebt en graag beter zichtbaar wilt worden. Maar je weet niet goed wat je moet laten zien en hoe je dat moet doen. Je wilt wel graag op de juiste manier zichtbaar worden.

Bekijk het filmpje.

Je kunt ook verder lezen als je dat fijner vindt.

Als je weet waar je mensen mee kunt raken. En je weet wat je daarvoor moet doen en hoe je dat moet doen. Dan is zichtbaar worden en succesvol onder de aandacht komen een eitje. Als je die basis scherp hebt, heb je duidelijkheid en een goede bodem om je bedrijf op te bouwen. Daar hoeft echt geen hogere wiskunde aan te pas te komen. De inhoud is er al. Je moet misschien wel even graven om die stevige bodem te vinden en scherp te krijgen waar het ‘m precies in zit.

Ik herken het als geen ander. Ik heb ook flink moeten graven om die stevige basis te vinden. 17 jaar geleden ben ik begonnen. Toen dacht ik nog, dat er maar één manier is om voldoende klanten te krijgen. Koude acquisitie. Ik stelde een hele lijst van bedrijven op waarvoor ik graag wilde werken. En ik maar bellen.

Natuurlijk werkt dat, maar ik vond het verschrikkelijk. Ik vond het zo erg, dat ik ijsbeerde door de kamer. Als ik eindelijk moed had verzameld, pakte ik de telefoon en vroeg met bibberende stem of ze ook een ontwerper konden gebruiken.

Op die manier heb ik de eerste stappen gezet in mijn bedrijf. Maar toen in 2008 de crisis kwam en bedrijven waarvoor ik werkte, het zwaar kregen, kelderde mijn omzet. Een halfjaar later verkocht een van mijn grootste klanten zijn bedrijf aan een buitenlands bedrijf en raakte ik ook die opdrachten kwijt. Ik zag het niet zitten om opnieuw aan koude acquisitie te gaan doen.

In die periode ben ik begonnen met een zoektocht naar mijn meerwaarde. Ik wou niet eeuwig die grafisch ontwerper blijven die een leuk logootje kon maken of een mooie folder. Ik merkte, dat ik meer te bieden heb in het proces. Dat ik bedrijven echt kon helpen met zichtbaar worden. Maar ik had nog geen idee hoe.

Ik ben gaan onderzoeken wat mijn meerwaarde precies is en hoe ik daarmee zichtbaar kon worden op een manier die beter bij me past. Een manier die meer continuïteit en dus meer flow in mijn business kon brengen.

Dat ging met vallen en opstaan en het heeft me veel tijd gekost. Ik heb veel geprobeerd. Ik heb trainingen gevolgd. Ik heb me laten coachen. Ik merk al een aantal jaren dat de wijze waarop ik nu werk, werkt voor mij en voor mijn klanten. Ik werk vanuit een stevige basis, een stevig fundament. Je bewust zijn van je meerwaarde. Weten wie jouw favoriete klant is voor wie jij het liefst werkt. Weten hoe je dat laat zien en omzet tot actie. Dat zorgt voor continuïteit en flow in je business. Daarmee wil en kan ik veel meer mensen helpen.

Ik heb een programma waar elke ondernemer die gelooft in de waarde van zijn bedrijf, iets aan heeft. Een programma waarmee je een stevige basis legt voor:

  • het ontwikkelen van een passende identiteit, een huisstijl.
  • een website waarmee je jouw favoriete klanten bereikt.
  • het zichtbaar worden op een eigen manier, helder en herkenbaar, zodat je succesvol onder de aandacht komt.

Op 30 januari lanceer ik deze Brand To Succes Kick-Start.
Het programma

  • leert je hoe je jouw bedrijf het beste kunt laten zien.
  • helpt je dieper te kijken en echt die meerwaarde van jouw bedrijf naar boven te halen.
  • leert je hoe je mensen voor wie jij het liefst werkt, kunt bereiken en hun vertrouwen kunt opbouwen.
  • helpt je om je twijfels bij het zichtbaar worden weg te nemen.
  • Geeft je het zelfvertrouwen waarmee je zichtbaar onder de aandacht komt.

De Brand To Succes Kick-Start is een laagdrempelig programma van 5 modules. 5 Modules waarmee de basis van jouw onderneming concreet wordt. Modules waarmee je stappen gaat zetten in zichtbaarheid en aandacht voor jouw bedrijf. Ik ga je daarbij helpen. Ik stel kritische vragen en geef je een liefdevolle trap onder je kont, als dat nodig is. Mijn programma doe je in je eigen tijd en in je eigen tempo. Het zijn modules van 15 to 30 min. De één doet ze in een dag. De ander liever een paar weken. Soms is het fijn om onderwerpen de tijd te geven, zodat ze zich ontwikkelen en de ruimte krijgen om aan te scherpen.

Na dit programma weet jij precies wat je moet doen en laten om zichtbaar onder de aandacht te komen. In heldere en begrijpelijke taal kun je precies benoemen welke meerwaarde je levert. Mensen die je het liefst helpt, kun je raken met je boodschap. Je voelt je krachtig, want je weet precies wat je doen moet. Je hebt meer vertrouwen in de manier waarop je jezelf zichtbaar maakt. En… je komt ook echt in actie. Want in actie zit de echte ontwikkeling.

Dit programma is ideaal om jouw jaar mee te beginnen. Jouw wens om zichtbaar onder de aandacht te komen, gaat uitkomen. 2019 Wordt jouw topjaar!

Op 30 januari lanceer ik de Brand To Succes Kick-Start. Tot die tijd kun je het programma bestellen voor maar € 75,–. Voor de prijs hoef je het dus niet te laten :-). De waarde die je krijgt en die het werken met mijn programma je gaat opleveren, is vele malen groter. Ik wil graag zoveel mogelijk ondernemers helpen. Maar ook, omdat dit de eerste keer is dat ik dit programma online aanbied, krijg je het tot 30 januari voor deze speciale prijs. Na de lancering gaat de prijs omhoog.

Het programma blijft na je aankoop onbeperkt voor jou beschikbaar. Ik ben er de hele maand februari met kritische vragen, inspiratie en die liefdevolle trap onder je kont. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, sta ik tot je beschikking.

Meld je aan voor 30 januari! Dan gaan we dit jaar knallen.

Ik kijk er naar uit om je te helpen jouw bedrijf zichtbaar onder de aandacht te brengen op jouw eigen unieke manier.

Op je zichtbaarheid!

[button url=”https://www.krusebc.nl/brandtosucces-kickstart/” text=”JA, ik meld me aan voor de Kick-Start ›” size=”” type=”primary” icon=”” external=”1″]Handtekening Miranda

 

Wil jij op de hoogte blijven van alle kennis, inzicht en inspiratie om te bouwen aan een aantrekkelijk merk voor je bedrijf. Meld je dan aan voor de E-zine IkzieIkzie… Ik stuur je gemiddeld 1 keer in de maand een bericht. Je naam en e-mailadres worden alleen gebruikt om je de e-zine te sturen.

[button url=”http://eepurl.com/yMlrf” text=”Ja, ik wil de IkzieIkzie-mail ontvangen” size=”small” type=”primary” icon=”” external=”0″]
[separator type=”invisible” size=”small” icon=”star”]

Denk je dat andere mensen uit je netwerk dit artikel ook interessant vinden deel het dan gerust. Je kunt gebruik maken van onderstaande buttons.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *