MINI TRAINING

formule waarmee je een

maakt van jouw bedrijf!

Brand To Succes

Hoe jij je onderscheidt van anderen

vol zelfvertrouwen zichtbaar onder de aandacht komt

en super aantrekkelijk wordt voor je klanten!!

Wat is de BrandToSucces mini training?

Ben je er klaar mee dat je je hetzelfde voelt als je concurrenten, dat je onzeker wordt van zichtbaarheid en dat je niet weet hoe je met je uitstraling nieuwe klanten kunt aantrekken?

Dan is deze training precies wat je nodig hebt!

Want je gaat leren hoe jij je kunt onderscheiden, vol zelfvertrouwen naar buiten kunt stralen en daarmee nieuwe klanten gaat aantrekken!

IN DEZE TRAINING LEER JE …

  • welke onderdelen er nodig zijn om een Brand To Succes te maken van je bedrijf. Om klanten binnen te halen hoef je geen verkoper of marketeer te zijn!
  • wat het echte probleem is waardoor je niet zichtbaar wordt en niet voldoende klanten aantrekt.
  • hoe jij je op een natuurlijke manier kunt onderscheiden van alle andere ondernemers in jouw branche. Met iets dat er al is!
  • wat je moet weten om een aantrekkelijk aanbod te maken waar jouw klanten super enthousiast over worden.
  • hoe je aandacht trekt binnen je eigen waarden en normen en succesvol zichtbaar wordt.
  • op welke manier je alle onderdelen van de branding formule met elkaar in verbinding brengt, zodat je wordt herkend, impact levert en continu nieuwe klanten aantrekt.

EN HEEL VEEL MEER!

Ontdek voor slechts € 9,95  hét Brand to Succes stappenplan waarmee jij jouw bedrijf positioneert als expert in je branche.

Miranda Kruse Branding specialist en ontwerper

Hoi, ik ben Miranda,

Branding specialist en ontwerper

Ik help gedreven ondernemers zoals jij met het bouwen van een aantrekkelijk merk. Zodat ze zichtbaar worden. Continu super leuke klanten aantrekken. En de aandacht en het succes krijgen dat ze verdienen.

Mijn missie is: de waarde van kleinschalige bedrijven in volle potentie zichtbaar maken. Ik help je om vol zelfvertrouwen en in je eigen stijl aandacht te vragen. En om met een super aantrekkelijk aanbod klanten enthousiast te maken voor jouw bedrijf.

In mijn 18 jaar als ondernemer heb ik veel geleerd. Met vallen en opstaan heb ik mijn bedrijf opgebouwd. Ik heb hoogtepunten en dieptepunten gekend. Door constant bezig te zijn met het ontwikkelen van mezelf, mijn klanten en mijn aanbod heb ik een bloeiend bedrijf opgebouwd.

Ik weet hoe je een continue klantenstroom opbouwt. En wat er nodig is om de waardering te krijgen die je verdient. Dat gun ik elke ondernemer.

Mijn ervaring heb ik verwerkt in de Brand to Succes formule. Deze formule werkt van binnen naar buiten. Vanuit het kloppend hart van een bedrijf. Dát zorgt voor een kristalheldere vertaling naar branding! Wanneer je alle onderdelen van de brandingcirkel als een geheel ziet en met elkaar verbindt, ontstaat herkenning en vertrouwen bij je publiek. Dit zorgt niet alleen voor succes op korte termijn, maar ook op langere termijn.

Je hoeft geen verkoper of marketeer te zijn om een bloeiend bedrijf op te bouwen. Dat kun jij ook. Dat gun ik je met heel mijn hart! Daarom heb ik deze gratis mini-training voor je gemaakt.