De afgelopen weken stonden in het teken van mijn 10-daagse challenge Zichtbaar Onder De Aandacht. Deze challenge ging over In actie komen, jezelf laten zien, je bedrijf zichtbaar maken, uitdragen wat je doet en waarmee je anderen kunt helpen, zelfvertrouwen creëren. Kortom: DOEN!

Elke ochtend bood ik inspiratie aan over een bepaald onderwerp en daagde de deelnemers uit om een opdracht uit te voeren. De challenge zit erop. Ik lever geen opdrachten meer aan. Nu is de grootste uitdaging voor de deelnemers om zichtbaar te blijven.

Maar hoe doe je dat? Zonder de stok achter de deur? Waar haal je inspiratie vandaan? Hoe krijg je het voor elkaar je niet mee te laten slepen door de waan van de dag? Hoe raak je je schroom om zichtbaar te worden en je angst voor wat anderen ervan zeggen kwijt?

De waan van de dag! Ik laat me er graag door afleiden. Omdat ik het soms nog best spannend vind…. dat onder de aandacht brengen van mijn bedrijf, gebruik ik de afleiding als excuus. Herken je dat?

Hoe krijg je jezelf nu zo ver, dat je wel gaat DOEN. Dat je je niet laat leiden door stemmetjes in je hoofd, lijstjes die je nog af moet werken of angst voor wat je in gang gaat zetten.

3 tips die ervoor zorgen, dat je wél in actie komt

  1. Zorg ervoor, dat je te weten komt waarom je doet wat je doet. Wat wil je bereiken? Waarom vind je dat doel zo belangrijk? Hiermee maak je je drive helder voor jezelf en bepaal je een duidelijke koers voor je bedrijf.
  2. Zorg voor een passende identiteit voor je bedrijf. Een beleving die aansluit bij je gedachtengoed. Hoe wil je gezien worden. Welke uitstraling past bij jouw verhaal. Ik heb het hier niet alleen over je logo, maar ook over het beeldmateriaal dat je gebruikt, de taal die je spreekt, het gevoel dat je opwekt. Als je dit allemaal helder hebt en consequent toepast, sta je stevig in je schoenen en ben je goed herkenbaar
  3. Plan elke week tijd in om je bedrijf zichtbaar te maken. Geen 5 minuten, maar minstens een paar uur per week. Maak ruimte om plannen te maken. Zodat je stappen kunt zetten en dichter bij je doel komt. Tijd inplannen is essentieel: je maakt letterlijk ruimte voor inspiratie. Als je plannen maakt, gaat je energie stromen en komen de ideeën vanzelf. Probeer het maar eens.

Jij hebt vast ook tips die het jou makkelijker maken in actie te komen. Ik ben erg benieuwd! Laat je tip achter onderaan dit bericht.

Op je zichtbaarheid!

Miranda Kruse

Wil jij op de hoogte blijven van alle kennis, inzicht en inspiratie om te bouwen aan een aantrekkelijk merk voor je bedrijf. Meld je dan aan voor de E-zine IkzieIkzie… Ik stuur je dan elke maand een update. Je naam en e-mailadres worden alleen gebruikt om je de e-zine te sturen.

[button url=”http://eepurl.com/yMlrf” text=”Ja, ik wil de IkzieIkzie-mail ontvangen” size=”small” type=”primary” icon=”” external=”0″]

Denk je dat andere mensen uit je netwerk dit artikel ook interessant vinden deel het dan gerust. Je kunt gebruik maken van onderstaande buttons.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *