Je website als platform… de basis van al je communicatie en promotie. Jij bepaalt wat en hoe.

Voor de meeste bedrijven is een website onmisbaar. Op je eigen website bepaal je namelijk zelf wat je bezoekers ermee kunnen, welke route ze het beste kunnen volgen en welke informatie je met hen deelt.

Het eerste dat je moet doen, is bepalen wat je met je website bereiken wilt. Als je dat duidelijk hebt kun je antwoord geven op de vragen wat je nodig hebt en welke functies er nodig zijn. Daarna kun je bepalen hoe je website er uit moet zien. Vorm, kleur, taal en beeld zorgen samen voor de juiste beleving van je website. Maar het belangrijkste van je website is dat je boodschap overkomt. Je wilt natuurlijk wel dat je website wat oplevert!

Binnenkort daarover meer.

Mijn websitetraject is niet nieuw, maar wordt voortdurend aangepast aan de actualiteit. Ik doe steeds nieuwe ontdekkingen die ik graag met je deel. Wil je alvast meer weten? Je mag me natuurlijk altijd bellen. Ik ga graag met je in gesprek om te kijken of hmijn websitetraject ook bij jou past. Je kunt me bereiken op 038 421 01 01 of 06 52 47 11 18, mailen mag ook m.kruse@krusebc.nl

Op je zichtbaarheid!

Miranda