Brand To Succes Kick-Start
 De perfecte basis om je bedrijf succesvol zichtbaar te maken.

In 5 lessen krijg je meer dan 5 antwoorden die je helpen met het leggen van een stevig fundament. Een stevige basis waarmee je op een herkenbare manier zichtbaar wordt en aandacht krijgt. 

KLANTEN GAAN BEGRIJPEN WELKE WAARDE JIJ LEVERT MET JOUW BEDRIJF

Hapsnap zichtbaar zijn kost veel tijd en levert weinig op!

Je weet heel goed, dat je je bedrijf zichtbaar moet maken. Als je niets laat zien, weet niemand, dat je er bent. Hoe moet je dan aan klanten komen? 

Maar… wat laat je zien? Wat is interessant? Hoe laat je wat van jezelf zien zonder dat het irritant wordt voor anderen?

Veel ondernemers beginnen gewoon ergens. Ze maken een website. Delen berichten op sociale media. Verspreiden een folder en plaatsen een advertentie. Ze doen maar wat. Ze krijgen wel reacties. Maar die wegen niet op tegen de inspanningen.

EEN GOED BEGIN IS HET HALVE WERK

Waarom niet meteen goed beginnen?

Ben je starter of al een een tijdje actief als ondernemer? Wil je echt succes hebben met je werk? Dan zijn er 5 stappen die je regelmatig onder de loep moet nemen. Stappen waarmee je een stevig fundament bouwt voor jouw bedrijf. Stappen die je helpen bij het ontwikkelen van een huisstijl en een website. Stappen die jouw bedrijf succesvol onder de aandacht brengen op een manier die bij je past. Deze 5 stappen zorgen ervoor, dat anderen de waarde van jouw bedrijf zien. Doorloop je deze 5 stappen regelmatig dan leveren ze continue zichtbaarheid en aandacht op. Ze zorgen ervoor, dat jouw bedrijf wordt gezien, dat anderen erover gaan praten en meer van je bedrijf willen weten.

 

De Brand To Succes Kick-Start is ideaal voor

 • Elke startende ondernemer met ambitie. De Brand To Succes Kick-Start helpt je bouwen aan een stevig fundament voor jouw bedrijf.
 • Ondernemers die al een tijdje bezig zijn en toe zijn aan een volgende stap. De Brand To Succes Kick-Start zorgt voor helderheid en strategie. 
 • Ondernemers die veel te bieden hebben, maar nog lang niet altijd worden gezien. De Brand To Succes Kick-Start helpt je boodschap duidelijk te maken aan jouw ideale klanten.
 • Ondernemers die heel graag zichtbaar onder de aandacht willen komen, maar niet goed weten hoe. Tijdens de Brand To Succes Kick-Start ontdek je hoe je op jouw eigen unieke manier naar buiten treedt en zichtbaar wordt.

Zonder stevig fundament stort je bedrijf in!
Elk huis is gebouwd op een fundering. Een stevige basis. Rammelt de fundering? Dan loop je grote kans dat je huis instort. Stutten is een tijdelijke oplossing. Je zult de fundering moeten verstevigen om veilig in je huis te blijven wonen.

Een bedrijf heeft ook een fundering nodig. Een basis waarop een bedrijf steunt. Hoe steviger de fundering, hoe steviger het bedrijf, hoe groter de vrijheid. Met de Brand To Succes Kick-Start bouw je een sterke fundering voor jouw bedrijf.


Een stevige basis geeft richting en vertrouwen

Jarenlang heb ik keihard gewerkt voor het bestaansrecht van mijn bedrijf. Ik geloofde in de waarde die ik te bieden had, maar vond het heel lastig om die waarde duidelijk te maken aan anderen. Ik vond het spannend mijn ideeën te delen. Wist niet precies wat ik dan moest laten zien. Ik heb veel geprobeerd. Veel energie verspeeld aan hapsnap zaken die uiteindelijk weinig hebben opgeleverd. Ik ben bang geweest voor reacties van anderen. Probeerde het zo goed mogelijk te doen, wat me veel tijd heeft gekost en weinig heeft opgeleverd.

Ik ontdekte, dat gezien worden en aandacht en waardering krijgen niets te maken hebben met laten zien hoe goed je bent. Dat gezien worden ook niets te maken heeft met alles aangrijpen om je bedrijf zichtbaar te maken.

Je wordt pas echt gezien als je vanuit oprechte overtuiging zichtbaar wordt en aandacht vraagt. Die overtuiging zit in het fundament van je bedrijf. Ik heb aangeleerd vanuit die stevige basis te werken, vanuit de branding van mijn bedrijf, van binnen naar buiten. Dat geeft me richting. Het zorgt ervoor, dat ik op een heldere manier communiceer. Ik weet wat ik te delen heb, wat past bij mij en bij mijn publiek. Het geeft me vertrouwen, doordat ik precies weet wat ik moet doen.

In de Brand To Succes Kick-Start werk jij in 5 stappen naar een stevig basis voor jouw bedrijf. 

Wat levert je de Brand To Succes Kick-Start op

 1. Een stevig fundament voor jouw bedrijf. Je ontdekt wat de kern is waarop jij een stevig bedrijf kunt bouwen.
 2. Je ontdekt de meerwaarde van jouw bedrijf. Dat wat jouw bedrijf anders maakt dan alle andere bedrijven.
 3. Je ontdekt wie jouw ideale klanten zijn. En hoe je ze kunt bereiken.
 4. Je komt er achter hoe je kunt laten zien welke waarde jouw bedrijf te bieden heeft. Je wordt herkend en krijgt aandacht.
 5. Een concreet actieplan om zichtbaar onder de aandacht te komen. Zodat je gezien wordt en de aandacht krijgt die je verdient!

Nu voor € 97,–
Nadat je hebt betaald, ontvang je de inlogcode van jouw Brand To Succes Kick-Start. De 5 modules, inclusief de werkbladen, staan voor je klaar. Je kunt de Brand To Succes Kick-Start in je eigen tempo volgen.

Natuurlijk zorg ik voor de nodige inspiratie en ben ik per mail bereikbaar voor vragen en feedback.

Succesvol zichtbaar worden?
Succes begint bij een stevige basis, het fundament van jouw bedrijf

Wil jij goed van start met je nieuwe bedrijf? Ben je klaar met alle hapsnap acties en wil je nu echt goed zichtbaar worden? Of wil jij, dat anderen nu eindelijk eens gaan begrijpen welke waarde jij kunt bieden met jouw bedrijf?

Bestel

De Brand To Succes Kick-Start
zorgt er voor dat je wordt gezien op een manier die bij jouw bedrijf past!

 • Zorgt dat de waarde van jouw bedrijf zichtbaar wordt.
 • Zorgt dat je de juiste klanten aantrekt
 • Zorgt voor heldere en herkenbare communicatie en promotie.
 • Zorgt voor een duidelijk herkenbare uitstraling van jouw bedrijf
 • Zorgt voor structuur in je marketing en acties die passen bij jouw bedrijf

Direct aan de slag?

Bestel nu jouw Brand To Succes Kick-Start.

Bestel