Branding Boost

VOOR ONDERNEMERS DIE ÉCHTE AANDACHT WILLEN!

Word zichtbaar met jouw boodschap en trek de aandacht van je publiek!

4 Branding Boost gesprekken (1op1), 1 VIP-ochtend, branding werkboek, veel inspiratie en ACTIE (implementeren).

Je weet wat je wilt bereiken. Je hebt al van alles geprobeerd. Toch lukt het je niet de boodschap over te brengen. Om anderen te overtuigen van de meerwaarde die je levert. Anderen zien je toegevoegde waarde niet. Je hebt vaak het gevoel dat je aan het verkopen bent. En daar heb je helemaal geen zin in. 

Branding battle kroon

Breng je bedrijf tot leven in de Branding Boost!

Elke ondernemer verdient een eerlijke kans.

Je gaat graag je eigen weg. Je hebt voor de vrijheid van het ondernemerschap gekozen, omdat je daarin jezelf kwijt kunt. Je hebt genoeg ideeën én de ambitie om een succesvol bedrijf op te bouwen. Maar… dat blijkt lastiger dan gedacht! Hoe word je zichtbaar? Hoe onderscheid je je van je collega’s? Hoe zorg je, dat je anderen raakt op een oprechte manier? Op internet ligt een enorm aanbod aan informatie, vaardigheden en technieken voor het oprapen. Je hebt van alles geprobeerd. Het werkt niet bij jou!

EEN STEVIG FUNDAMENT

Ik heb gemerkt dat kennis en vaardigheden alleen werken als je daar je unieke zelf in legt. Die eigenheid bouw je op vanuit een stevige basis. Een fundament gebouwd op jouw waarden. Dit vormt de leidraad voor de zichtbaarheid van jouw bedrijf. Het geeft je houvast om op een herkenbare eigen manier de aandacht te trekken. Daarmee creëer je aantrekkingskracht. Het geeft je invloed op je klantenstroom en dus op het succes van je bedrijf. Dat gun ik elke ondernemer!

Met branding win je op een oprechte manier het vertrouwen van je publiek!

In mijn zoektocht naar continuïteit en meer invloed op het succes van mijn eigen bedrijf heb ik veel geprobeerd. Ik heb vaak dingen gedaan omdat ik dacht dat het zo hoorde. Of omdat anderen er ook succes mee boekten. Meestal met tegenvallend resultaat.

Ik ging me steeds meer verdiepen in ondernemers die mij inspireren. De eigenheid, een ‘f*ck I’ll do it my way’ mentaliteit, is wat mij daarin het meest aantrekt. Voor mij was dat geen kwestie van gewoon doen. Ik moest daarvoor echt terug naar de essentie. Een ontdekkingstocht naar het kloppende hart van mijn bedrijf. Concreet maken waar ik voor sta en wat ik wil uitdragen.

Ik ben op zoek gegaan naar een houvast, zodat ik me niet kon laten afleiden. Een basis van waaruit ik werk, de Branding van mijn bedrijf. Dat helpt me om op een herkenbare manier mijn boodschap uit te dragen. Ik weet welke acties ik in gang moet zetten en voor wie. Dat bepaalt hoe ik zichtbaar ben en onder de aandacht blijf. Het voelt zoveel beter dan doen wat anderen doen. En het zorgt voor continuïteit in mijn bedrijf.

Miranda

IN 5 STAPPEN NAAR ZICHTBAAR ONDER DE AANDACHT!

De Branding Boost is maatwerk

In de Branding Boost werk ik samen met jou in 5 stappen naar een stevige basis waarmee jij kunt bouwen aan een succesvol bedrijf.

 • Branding battle kroonWat heb je nu écht bij te dragen? Wat is de kern van je bedrijf? Wat zijn je kernwaarden? Waarmee maak jij het verschil?
  Branding battle kroon
 • Wie is die klant voor wie je het allerliefst werkt? Wie is de klant die het beste in jou naar boven haalt, zodat je het beste resultaat kunt leveren?
  Branding battle kroon
 • Hoe ga jij je boodschap overbrengen? Hoe maak je je zichtbaar en zorg je dat jouw favoriete klant je herkent?
Branding battle kroon
 • Actie, wat is de manier die het beste bij jou past? Want alleen door te DOEN kom je steeds dichter bij je doel.
  Branding battle kroon
 • Wat zijn de hobbels en hoe blijf je ook na de Branding Boost zichtbaar onder de aandacht? Wat heb je nodig om puur en oprecht onder de aandacht te komen? En we kijken vooruit en maken een plan om door te blijven gaan op de ingeslagen weg.
 • Miranda heeft me laten ontdekken hoe ik zichtbaar kan worden op mijn manier. Op een manier die bij mij past en die leuk is. Want je kunt jezelf alleen als uniek merk presenteren, wanneer dat echt vanuit jezelf komt en geen trucje is.
  Daarom ging ze met me terug naar de basis van mijn onderneming. Dit deed ze op een respectvolle manier, waarbij ze wel heel duidelijk aangaf wanneer ik vaag werd of om de hete brei heen aan het draaien was. Vandaag heb ik de laatste sessie met Miranda en ik kan niet wachten tot ik mijn nieuwe inzichten in mijn website, Facebook en andere uitingen kan verwerken.
  Fenneke Janssens Councellor

   

  Branding start van binnen!

  WAT GAAN WE DOEN?

  In de Branding Boost gaan we samen zorgen, dat jouw bedrijf op je eigen unieke manier zichtbaar wordt en onweerstaanbaar wordt voor jouw publiek. De focus ligt helemaal op jou en jouw bedrijf. Tijdens de VIP-ochtend kun je je laten inspireren door de andere deelnemers van de Branding Boost.

  Stap 1
  1 op 1 gesprek (± 1 uur via Skype/telefoon).
  We maken een verdieping naar jouw identiteit. Je krijgt tools waarmee je die kunt uitwerken. Je bouwt een heldere concrete basis voor jouw bedrijf.

  Stap 2
  1 op 1 gesprek (± 1 uur via Skype/telefoon).
  We gaan op zoek naar jouw favoriete klant. Ik reik je tools aan waarmee je je klantprofiel uitwerkt en concreet maakt.

  Stap 3
  1 op 1 gesprek (± 1 uur via Skype/telefoon).
  We maken jouw boodschap concreet. We geven het vorm (visueel en verbaal), zodat het gaat leven

  Stap 4
  VIP-ochtend
  We gaan jouw bedrijf op jouw manier zichtbaar maken. We bepalen een strategie waarmee je continu onder de aandacht komt bij je ideale klanten op een manier die past bij jouw bedrijf.

  Stap 5
  1 op 1 gesprek (± 1 uur via Skype/telefoon)
  We evalueren de acties, bespreken de hobbels en en maken plannen zodat je ook na de Branding Boost zichtbaar blijft.

  De investering voor de Branding Boost bedraagt € 995,– excl. BTW. Dat is inclusief 4 één op één gesprekken van ± 1 uur, 1 VIP-ochtend, het branding werkboek en onbeperkte antwoord op je vragen via mail.

  Inschrijven ›

  Branding Boost

  Waarom is de Branding Boost iets voor jou?

  • Omdat je op je eigen unieke manier zichtbaar wilt worden.
  • Omdat je aandacht wilt van jouw favoriete klant.
  • Omdat jij je wilt onderscheiden van je collega’s.
  • Omdat je wilt, dat anderen jouw bedrijf gaan herkennen en de toegevoegde waarde gaan inzien.
  • Omdat je behoefte hebt aan een stevige basis voor je marketing activiteiten.
  • Omdat het tijd wordt om in actie komen. Online en/of offline.
  • Omdat je graag continuïteit wilt binnen je bedrijf.
  • Omdat je een stok achter de deur nodig hebt om in actie te komen!

  De Branding Boost maakt je bedrijf onweerstaanbaar voor je favoriete klanten.

  Kun jij wel een Branding Boost gebruiken? Schrijf je dan snel in!

  Inschrijven ›

  Nadat je je hebt ingeschreven neem ik contact met je op voor een kennismaking en het inplannen van het eerste gesprek.
  Ik heb er nu al zin in om samen met je aan de slag te gaan. Jouw bedrijf onweerstaanbaar te maken op je eigen unieke manier. Zodat jij jouw droom kunt waarmaken!

  Op je zichtbaarheid!

  handtekening