Ben je klaar om alles te leren wat je nodig hebt om een Brand to Succes te maken van je bedrijf? Dat komt dan goed uit! Want ik heb een supergave mini training voor je!

In deze training onthul ik de formule waarmee je een Brand to Succes maakt van jouw bedrijf!

Er komen veel ondernemers bij mij met de vraag hoe ze beter zichtbaar worden. Vaak zijn ze al een tijdje bezig. Maar lukt het ze niet voldoende inkomen uit het bedrijf te halen. Ze hebben twijfels over de meerwaarde van branding. Het stap voor stap opbouwen van je zichtbaarheid van binnen naar buiten.

Als je een succesvol bedrijf wilt opbouwen, is BRANDING fundamenteel. En met succesvol bedoel ik: continu nieuwe klanten, mooie opdrachten en voldoende inkomen. Flow!

Gelukkig hoef je geen verkoper of marketeer te zijn om als ondernemer succes te hebben. Wel moet je vanuit de kern van je bedrijf je communicatie opbouwen. Een mooi logo of een nette website is niet genoeg. Branding gaat veel verder!

Na 10 jaar als ontwerper te hebben gewerkt in mijn eigen bedrijf en ik opzoek moest naar nieuwe opdrachtgevers. Besloot ik om het dichter bij mezelf te houden. Ik ontwikkelde mijn eigen brand. Toen werd de impact van branding pas echt duidelijk voor mij persoonlijk en voor mijn bedrijf.

Branding geeft een enorme boost aan je bedrijf!

In deze mini training kom je te weten

  • hoe jij het verschil maakt met je bedrijf! Hoe jij je onderscheidt van alles en iedereen en toch gewoon jezelf kunt blijven.
  • hoe je de waarde van je bedrijf overbrengt op je publiek. Hoe je super aantrekkelijk wordt, zodat mensen belangstelling voor je krijgen en uiteindelijk klant worden.
  • hoe je met elementen die binnen handbereik liggen, een Brand to Succes maakt van jouw bedrijf. Hoe je op korte en op langere termijn succes hebt.

Blijf je denken, dat branding alleen is weggelegd voor grote bedrijven OF dat branding alleen een logo en een website is?
OF ben je misschien van plan om pas aan de branding van je bedrijf te werken als je bedrijf goed draait?

Doe dan deze mini training! Meld je aan ›

Deze training is perfect voor

  • beginnende ondernemers. Mensen die op het punt staan een bedrijf op te starten en bezig zijn met het formuleren van een heldere boodschap.
  • ondernemers met een eigen bedrijf die het gevoel hebben dat hun boodschap niet altijd goed wordt begrepen. Ze zijn druk bezig nieuwe klanten te bereiken, maar het kost wel erg veel moeite. Ze hebben nog geen eigen brand ontwikkeld.

Ben jij klaar om een Brand to Succes te maken van je bedrijf?
Klik dan hier voor de mini training.

Laat me weten wat je er van vindt. Ik stel je mening op prijs!

Op je zichtbaarheid! 

Handtekening Miranda

Denk je dat andere mensen uit je netwerk dit artikel ook interessant vinden deel het dan gerust. Je kunt gebruik maken van onderstaande buttons.