Webinar

7 Missers bij het maken van je website

En hoe je ze kunt voorkomen!

Gratis webinar – Woensdag 10 maart om 19.30 uur.
Over 7 fouten bij het maken van je website. Missers die grote gevolgen hebben. En wat je dan wel moet doen om zichtbaar en super aantrekkelijk onder de aandacht te komen bij je publiek.

Er wordt wat afgebouwd in websiteland.

Internet is de plek waar iedere ondernemer, elk bedrijf en elke organisatie aanwezig wil zijn. Het is een laagdrempelig medium en toegankelijk voor bijna iedereen.

Als je zelf een beetje handig bent kun je gemakkelijk een website opzetten. Platforms genoeg waar je zo kunt beginnen. Daar hoef je geen technisch wonder voor te zijn.

Klinkt aantrekkelijk hé.

Toch zie ik de één na de andere ondernemer verstrikt raken in de vele mogelijkheden van een website:  vorm, beeld, uitstraling en zeker ook qua inhoud.

Wat zeg je wel en wat niet. Het staat straks wel allemaal zwart op wit.

Met als gevolg heel veel ‘veilige’ websites.
Websites die net niéts zeggen. Waar je niets te weten komt, omdat iemand bang was teveel te vertellen. Websites die uiteindelijk niets opleveren omdat ze niet aanspreken en niet aantrekkelijk zijn voor de doelgroep. Hierdoor blijft een mogelijke volgende stap uit: contact opnemen, bestellen, inschrijven.

Een gemiste kans!

In dit webinar deel ik 7 fouten, missers die veel gemaakt worden. En hoe je ze kunt voorkomen of herstellen.

Er valt veel meer uit je website te halen, dan je denkt.

Meld je aan
Laat je naam en e-mailadres achter op deze pagina. Je ontvangt direct een mail met de inloggegevens voor het webinar van woensdag 10 maart. Kun je niet, maar ben je wel nieuwsgierig? Meld je dan toch aan. Er komt een opname die ik zal delen.

Op je zichtbaarheid!

Miranda Kruse

{a2751ar46509}