Huisstijltraject

Herkenbaar én onderscheidend
met het BrandToSucces Huisstijltraject

Laat aan de buitenkant zien wie je aan de binnenkant bent!

KLANTEN KUNNEN KIEZEN TUSSEN JOUW BEDRIJF EN HEEL VEEL ANDERE!

Je bent niet de enige ondernemer in jouw branche. Hoe zorg jij ervoor, dat je klanten jouw bedrijf kiezen?
Je hebt een hekel aan verkopen in de betekenis van aansmeren. Je wilt je niet opdringen. Veel liever maak je een goede indruk. Een indruk die bij jou en je bedrijf past. Maar hoe pak je dat aan?

Met je huisstijl laat je mensen denken wat jij wilt dat ze van je denken!

BrandToSucces HuisstijltrajectIk help je bij het creëren van de buitenkant die precies past bij de binnenkant van je bedrijf: een vorm die naadloos aansluit bij jou en je producten. We ontwikkelen samen een huisstijl die duidelijk laat zien wie je bent en waar je voor staat. Stap voor stap, we beginnen met de basis. Het fundament van jouw bedrijf! We gaan op zoek naar dat wat jouw bedrijf uniek maakt. We stemmen af welke beleving daarbij hoort. En met al die input ontwikkel ik helemaal op maat een unieke huisstijl voor jouw bedrijf.

Het BrandToSucces Huisstijltraject is ideaal voor jou als

 • je een bedrijf begint of als zelfstandig ondernemer aan de slag gaat en direct een goede indruk wilt maken.
 • jij en je bedrijf in de loop der jaren veranderd zijn en je huisstijl niet meer past.
 • je een andere koers gaat varen met je bedrijf en dit aan de buitenkant zichtbaar wilt maken.
 • je verkeerde klanten aantrekt, doordat het voor anderen niet duidelijk is wat je doet.
 • je zelf tevreden bent met je uitstraling, maar er geen klanten op je bedrijf afkomen.
 • de stijl van je bedrijf geen indruk maakt op anderen.
 • je klanten misloopt, omdat je bedrijfsstijl ze niet aanspreekt.
 • je enkel een logo hebt en geen herkenbare vormelementen, kleuren en beeldmateriaal waarmee je jouw bedrijf consistent op een herkenbare manier kunt promoten.

Zonder een passende huisstijl schiet je met hagel! Als je huisstijl niet past bij jou en je bedrijf, moet je elke keer weer opnieuw bedenken hoe je je bedrijf beter zichtbaar maakt. Je probeert zo nu en dan eens wat. Klanten krijgen dan een verwarde indruk. Er zit namelijk geen enkele lijn in je communicatie. Je blijft maar aanmodderen. Het is onduidelijk wie je bent en waar je bedrijf over gaat. Klanten kiezen gemakkelijker voor een collega die wel een herkenbare uitstraling heeft. Een passende huisstijl geeft vertrouwen.

Opvallen tussen je collega ondernemers!

Ik heb jarenlang gebikkeld om opdrachten binnen te halen. Ik was gewoon één van de vele grafisch ontwerpers die een ‘logootje’ kunnen ontwerpen. Ik had een huisstijl, maar geen basis. Ik had een mooi logo, maar dat zei niets over mij. Niet waar ik voor sta en waar ik voor ga. Ik ben op zoek gegaan naar mijn meerwaarde: dat wat mij uniek maakt. Toen ik die had ontdekt heb ik mijn uitstraling daarop afgestemd. En anderen begrepen mijn toegevoegde waarde.

In het BrandToSucces Huisstijltraject werken we samen aan een stevige basis en een unieke eigen identiteit.

 Karin VerhoogIk ben blij met het resultaat. Een flinke transformatie was echt hard nodig, maar een stuk lastiger dan verwacht. Ik had niet gedacht, dat het me zoveel moeite zou kosten om ‘het’ te zien. Maar nu mijn nieuwe huisstijl er ligt heb ik er echt een heel goed gevoel bij. Het resultaat is volwassener, chiquer en het past heel goed bij wat ik wil uitstralen. Dus dankjewel voor je geduld, het meedenken en het niet afwijken van je gevoel. Dat is precies de reden waarom ik voor jou heb gekozen!
Karin Verhoog Karin Verhoog Fotografie

Wat we gaan doen in het BrandToSucces Huisstijltraject

 1. In één dagdeel brengen we samen het fundament van jouw bedrijf in kaart. Wat doe je? Waarom? Wat zijn je kernwaarden? Welk publiek wil je bereiken? Welke boodschap draag je uit? Welke beleving past daarbij?
 2. Ik zoek naar een passende beleving voor jouw bedrijf. Ik kijk daarbij naar kleuren, vormen en beeldmateriaal.
 3. Ik ontwikkel minimaal 2 unieke huisstijlvoorstellen voor je: logo (beeldmerk, woordmerk of combinatie), slogan, visitekaartje en briefpapier.
 4. Tijdens de presentatie neem ik je mee in het onderzoek en presenteer ik je de unieke huisstijl voorstellen. We bespreken de voor- en nadelen van de voorstellen en op basis daarvan beslis jij hoe je huisstijl er uit komt te zien.
 5. De huisstijl wordt uitgewerkt in:
  • Huisstijldocument
  • Logo
  • Visitekaartje
  • Briefpapier
  • E-mailhandtekening

Je investering voor het BrandToSucces Huisstijltraject is € 1.750,–.
Dit is inclusief 2 correctierondes.

Sta jij te popelen om samen met mij te werken aan de perfect passende huisstijl van jouw bedrijf?

Wil je een buitenkant waarmee je duidelijk zichtbaar bent zoals je bent? Een huisstijl die anderen herkennen en waarderen? Click hier om je aan te melden! We maken dan een belafspraak voor een kennismakingsgesprek. Dat is een vrijblijvend gesprek waarin je al je vragen kunt stellen. Daarna besluit je of je samen met mij aan jouw unieke huisstijl gaat werken.

Aanmelden

Voorbeelden van afgeronde huisstijltrajecten

Huisstijl Hilde laat je zien!

Huisstijl Expertisecentrum Bijzonder Ondernemen

Huisstijl Carin Roelands

Huisstijl Ace Letselschade advocaten

Hilde SchoonebeekVoordat ik aan het huisstijltraject begon, moest ik een belangrijke beslissing nemen. Ik verander niets aan mijn website, laat mijn eigen bedrijf voor wat het is en zie wel welke clowns-opdrachten er binnen komen. Of ik investeer in een nieuwe website. laat de wereld zien wat ik graag wil doen en ontdek een nieuwe manier van ondernemen die bij mij past. Ik besloot mee te doen aan de Branding Battle. Tijdens deze battle kreeg ik antwoord op mijn vraag en besloot met Miranda te werken aan een nieuwe uitstraling. De betrokken en informele samenwerking leverde mooie gesprekken op, een nieuwe naam met bijpassend logo en een website. De huisstijl klopt met wie ik ben en wat ik doe. Ik vond het wel spannend om het traject in te gaan. Zou Miranda me goed aanvoelen? Komt er iets uit waar ik tevreden over ben? Maar ik was echt super verrast over de naam en het logo. Boven verwachting!
Hilde Schoonbeek Hilde laat je zien!

Het BrandToSucces Huisstijltraject maakt de weg vrij voor meer klanten!

 • Meer klanten, omdat je onderscheidend bent met je unieke eigen uitstraling. Je valt op tussen je collega’s.
 • Meer klanten, omdat je duidelijk bent. Mensen snappen waarom ze bij jouw bedrijf moeten zijn.
 • Meer klanten, omdat je consistent bent en daardoor steeds beter wordt herkend.
 • Meer klanten, omdat je een professionele indruk maakt. Dat geeft vertrouwen.

Miranda Kruse

Ik kijk er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

Plan een belafspraak in om kennis te maken! 

Aanmelden